JimmyFM

Paul van Selm

Bokito is Los!

1 / 3


Hey hallo,

Mijn naam is Paul van Selm en ben naast mijn verslaving van radiomaken en DJ spelen ook mede oprichter van JimmyFM. Daarnaast ben ik continu bezig met de muziek database te optimaliseren en ben binnen de stichting JimmyFM Entertainment Group gebombardeerd tot voorzitter in het bestuur van dit mooie radiostation.

Als jochie van 8 jaar werd ik eens aangewezen om een klassefuif te organiseren... Dit ging me eigenlijk best goed af. Na een gewonnen DJ wedstrijd ging het best snel... Ik kreeg een baan in Starlight en een radiouitzending bij Radio Eemland in Amersfoort...één van de grootste en rijkste piratenstations in Nederland met een bereik van Amsterdam tot Arnhem... Via Radio Eemland kwam ik terecht bij Roulette 103 in Baarn, de concurent! ... hier had ik een wekelijks programma maar jah...Baarn...best ver op de bromfiets....Zo kwam ik terecht bij EemstadFM in Amersfoort.

Radio maken was dus op deze spannende manier erg moeilijk geworden...en op die leeftijd was iets wat illegaal was veel leuker om te doen... Naast mijn slagersvakopleiding heb ik nog enorm veel in discotheken gedraaid en ben met een eigen drive-in show samen met mn compagnon zo ongeveer door heel Nederland gecrossed...Prachtige tijd was dit...ook met veel avontuur (tjes)

Na een relaxavondje met een goede vriend en ex DJ collega Richie Arte en de nodige drank in de jacuzzi zijn we tot het ultieme idee gekomen om weer terug te duiken in de tijd en te onderzoeken of een radiostation opzetten een haalbare kaart is....Uiteindelijk is daar op die avond JimmyFM ontstaan. De naam???? we zochten een naam die gemakkelijk te onthouden is en makkelijk uit te spreken was. Door alle drank is er toen een mascotte bedacht en jah... dat is dus de aap ...Zo werd dus JimmyFM geboren....Inmiddels ruim 5 jaar geleden... en begonnen met 10 luisteraars per dag! Nu zitten we op ongeveer 1500 inloggers per dag! En daar ben ik erg trots op...Heerlijk weer radio te maken en regelmatig met de JimmyFM roadshow meet te reizen naar diverse evenementen...