JimmyFM
  • Movie van de week

DJ's

Meer over de DJ's van JimmyFM.nl

Meer weten over de dj's van JimmyFM.nl? Klik hierboven een naam aan en kom alles te weten.

1 / 3

Waar JimmyFM is zijn ook onze meiden van het promoteam! Je komt ze tegen op evenementen, beursen, weekmarkten en natuurlijk op de locaties waar de JimmyFM Drive-in Shoe draait.

De meiden kunnen je alles vertellen over het radiostation, de advertentiemogelijkheden en de vele thema's die de drive-in show kan invullen.

Twijfel niet en schiet ze gerust aan! 

1 / 3

Inderdaad, het hart van JimmyFM is de techniek die er voor zorgt dat onze stream 24/7 te beluisteren is via internet en de App's.

Ben van de Bunt is verantwoordelijk voor alle geluidstechniek in de studio waardoor de DJ's zorgeloos kunnen draaien. Ook de complete lichtshow van de JimmyFM Roadshow wordt door Ben geregeld.

Tom Kelbling houdt zich dagelijks bezig met de internettechniek waardoor je nu naar ons kunt luisteren. Hij bewaakt continue de kwaliteit van de stream en stelt die bij als dat nodig is.

1 / 3

Fabian Boot is een enthousiaste professionele fotograaf met een grote liefde voor muziek.

Naast zijn werkzaamheden als portret- en productfotograaf is Fabian ook een fervent drummer en speelt in zijn eigen band.

Fabian verzorgt de fotografie voor onze website en social media. De kans is dus groot dat je hem tegen het lijf loopt tijdens een evenement waar JimmyFM aanwezig is. 

1 / 3

Ons gezicht en geluid naar buiten toe wordt verzorgt door Matthijs Logemann, Paul van Selm en Peter Dirksen.

Matthijs is de bedenker, ontwerper en bouwer van onze Jimmy FM App die je gratis kunt downloaden via de Appstore en Google Play. Naast de mogelijkheid om overal naar je favoriete internetstation te kunnen luisteren biedt de App informatie over de programma's, acties, DJ's en nog veel meer.
Met de handige Jimmywekker kun je nu ook elke morgen wakker worden met Jimmy, als dat niet gezellig is... 

Paul en Peter zorgen samen voor de inhoud van de website en de berichten die we plaatsen op Facebook en Twitter. Heb je dus een boodschap die je met de luisteraars van JimmFM wilt delen? Neem dan even bericht met deze mannen op.